0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Kruiden uit eigen tuin

Kruiden uit eigen tuin

Hoe kun je zelf kruiden telen? Kruiden telen is eenvoudig en makkelijk uit eigen tuin! Direct het hele seizoen verse kruiden tot je beschikking. Kruiden en groenteplanten online bestellen en thuis ontvangen.

Kruiden worden vaak gebruikt om gerechten op smaak te brengen, toegevoegd aan salades voor een lekker ‘’bite’’ of gebruikt voor heerlijke verse thee.

De teelt van kruiden neemt weinig ruimte in, en dat maakt het geschikt om op bijna iedere denkbare manier te telen. Van de vensterbank of balkontuin, in een pot, tot in de volle grond in een moestuin of kasje. Het kost weinig werk en is erg makkelijk om tot een goede oogst te komen.

Het oogsten van kruiden kan op verschillende manieren. Zo kunt u regelmatig enkele blaadjes van de plant plukken. De plant blijft dan doorgroeien en u kunt steeds nieuwe verse bladeren oogsten. Ook kunt u de stengels op ongeveer 3 cm boven de grond afknippen. Vanuit het hart van de plant komen dan weer nieuwe stengels

In ons assortiment kruiden zitten: rozemarijn, peterselie,  thijm, bieslook en basilicum. Doordat wij als moestuinplant.nl startklare planten leveren kunt u direct aan de slag met de teelt van uw kruiden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.